Kalibrointipalvelua paperi-, kartonki- ja selluteollisuudelle

Raaka-ainekulutuksen optimointi ja tasainen tuotannon laatu ovat elintärkeitä paperi- ja kartonkiteollisuuden kannattavuudelle. Tuotantolinjalla tehtävä tuotteen neliömassan ja kosteuden mittaus on välttämätöntä tuotannon automaattiselle säädölle. Kun tuotantolinjan nykyisten mittauslaitteiden suorituskykyä parannetaan, niin raaka-ainekäyttöä voidaan optimoida tarkemmin. Samalla tuotannon laatu paranee.

Tuotantolinjan mittauslaitteiden suorituskykyä voidaan usein parantaa merkittävästi tarkan kalibroinnin avulla. Mitä tarkempi kalibrointi on, sitä luotettavampia mittauksia tuotannosta saadaan ja sitä tarkemmin tuotantoa voidaan säätää.

services

Kalibrointi kannattaa

Kalibrointi maksaa itsensä takaisin tuotannon raaka-ainesäästöillä. Parhaimmissa tapauksissa takaisinmaksuaika on ollut vain muutamia viikkoja. Kohentunut tuotannon laatu vähentää lisäksi tuotannon laaturiskiä sekä parantaa tuotteiden kilpailukykyä markkinoilla. Asiakaskohtaisesti räätälöity palvelumme helpottaa myös laatumittausten ylläpitoa vähentämällä käsityönä tehtävän laaduntarkkailun tarvetta oleellisesti.

Jäljitettävyys tuo luotettavuutta mittauksiin

Kalibrointimme ovat jäljitettäviä SI-järjestelmään ja suurimmaksi osaksi FINAS-akkreditoituja. Jäljitettävyys takaa mittausten luotettavuuden. Luotettavat mittaukset mahdollistavat tuotannon kannattavuuden ja laadun pitkäjänteisen parantamisen.

Palvelu sopii yleisimmille laatumittauslaitteille ja tuotantolinjoille.

Tärkeimmät hyödyt paremmista mittauksista

  • Tarkempi tuotannon raaka-ainekäytön hallinta
  • Pienempi laaturiski
  • Parempi tuotannon laatu
  • Helpompi laadunvalvonta

Lue alta lisää palveluistamme:

Vältä virheitä sellun myyntilaskutuksessa »

Paranna tuotannon kannattavuutta ja laatua »

Tutustu yhteenveto-artikkeleihin parannuksista, joita tuotantolinjoilla on saavutettu palvelujemme käytöllä:

Tuotantolinjoilla saavuttuja parannuksia »