jmk_instruments_etusivu

Jatkuvalle kosteusnäytteiden ottamiselle on vaihtoehto

Paperi- ja kartonkiteollisuudessa tuotantolinjan kosteusmittauksen toimintaa seurataan ottamalla näytteitä valmistuneista konerullista. Näytteenotto on kuitenkin työlästä ja tulokset vaihtelevat näytteenottajan ja vuodenaikojen mukaan.

Näytteiden kohdistaminen tuotantomittaukseen on vaikeaa ja näytteiden kosteus muuttuu nopeasti. Lisäksi näytteiden analysointi laboratoriossa kestää kauan.

Tulosten viimein valmistuttua saatetaan havaita, että ne poikkeavatkin odotetusta. Herää epäilys tuotteen todellisesta kosteudesta. Näyttääkö tuotantomittaus väärin vai epäonnistuiko näytteenotto?


Paras tapa varmistaa tuotteen oikea kosteus on pienentää tuotantomittauksen epävarmuutta. Silloin laaturiski on pienempi eikä näytteitä tarvitse ottaa niin paljon.

Olemme erikoistuneet pienentämään kosteusmittauksien epävarmuuksia. Kalibrointimenetelmämme ovat jäljitettäviä SI-järjestelmään. Kosteusmittauksen parantaminen mahdollistaa myös tuotannon tarkemman säädön. Tarkempi säätö parantaa tuotannon laatua.

Hyödyt mittauksen parantamisesta

  • Pienempi laaturiski
  • Helpompi laadunvalvonta
  • Parempi tuotannon laatu

Jos haluat lisätietoa, niin paina alla olevaa painiketta. Painike avaa lomakkeen, jolla voit lähettää yhteystietosi. Otamme yhteyttä mahdollisimman pian.

Kyllä, haluan lisätietoa

Yhteydenotto

Haluan lisätietoa kosteusmittauksen parantamisesta

Tietojasi käsitellään mukaisesti https://www.precical.fi/tietosuojaseloste/

Please wait...