sellulaskuri

Paranna tuotantolinjan energiatehokkuutta ja varmista laskutuksenne luotettavuus

Sellun laskutus perustuu sellun myyntipainoon (kuiva-ainepitoisuus 90 %), joka mitataan tuotannon aikana sellupaalien punnituksen ja tuotantolinjan kosteusmittauksen avulla. Virhe mittauksessa voi aiheuttaa ylikuivausta (tarpeetonta energiakäyttöä) ja virheen laskutukseen.

Mikäli kuiva-aineen määrä on mitattua suurempi, niin ostaja saa osan kuidusta ilmaiseksi. Jos virhe on päinvastainen, niin ostaja saa kuidun sijasta osittain vettä. Virheestä aiheutuu hyödytöntä veden kuljetusta. Siitä voi myös koitua kuluja asiakkaan reklamoidessa.

Tarkista oheisella laskurilla laskutuksenne epävarmuus. Avaa laskuri

Energiatehokkuutta ja laskutuksen luotettavuutta voidaan parantaa pienentämällä kosteusmittauksen epävarmuutta. Epävarmuutta saadaan tehokkaasti pienennettyä hyödyntämällä jäljitettäviä kalibrointimenetelmiä.

Olemme erikoistuneet pienentämään tuotannon kosteusmittauksien epävarmuuksia. Kalibrointimenetelmämme on jäljitettävä kansallisiin tai kansainvälisiin mittanormaaleihin ja FINAS-akkreditoitu. Palvelu parantaa energiatehokkuutta ja laskutuksen luotettavuutta, helpottaa tuotannon laadunvalvontaa ja vähentää tuotantolinjalta tehtävän näytteenoton tarvetta. Tuotantolinjalta tehtävän näytteenoton vähentäminen parantaa myös työturvallisuutta.

Hyödyt palvelusta

  • Parempi energiatehokkuus
  • Luotettavampi laskutus
  • Helpompi laadunvalvonta
  • Kirjallinen kalibrointitodistus