sellulaskuri

Virheet sellun myyntilaskutuksessa maksavat – varmista laskutuksenne luotettavuus

Sellun laskutus perustuu sellun myyntipainoon (kuiva-ainepitoisuus 90 %), joka mitataan tuotannon aikana sellupaalien punnituksen ja tuotantolinjan kosteusmittauksen avulla. Virhe mittauksessa voi aiheuttaa vastaavan virheen laskutukseen.

Mikäli kuiva-aineen määrä on mitattua suurempi, niin ostaja saa osan kuidusta ilmaiseksi. Jos virhe on päinvastainen, niin ostaja saa kuidun sijasta osittain vettä. Virheestä aiheutuu hyödytöntä veden kuljetusta. Siitä voi myös koitua kuluja asiakkaan reklamoidessa.

Tarkista oheisella laskurilla laskutuksenne luotettavuus. Avaa laskuri

Paras tapa parantaa myyntipainomittauksen luotettavuutta on pienentää kosteusmittauksen epävarmuutta. Epävarmuutta saadaan tehokkaasti pienennettyä hyödyntämällä jäljitettäviä kalibrointimenetelmiä.

Olemme erikoistuneet pienentämään kosteusmittauksien epävarmuuksia. Kalibrointimenetelmämme on jäljitettävä kansallisiin tai kansainvälisiin mittanormaaleihin ja FINAS-akkreditoitu. Palvelu parantaa laskutuksen luotettavuutta, helpottaa tuotannon laadunvalvontaa ja vähentää tuotantolinjalta tehtävän näytteenoton tarvetta. Liikkuvalta tuotantolinjalta tehtävän näytteenoton vähentäminen parantaa myös työturvallisuutta.

Hyödyt palvelusta

  • Luotettavampi laskutus
  • Helpompi laadunvalvonta
  • Kirjallinen kalibrointitodistus