sellulaskuri

Varmista tuotantolinjan energiatehokkuus ja laskutuksen luotettavuus

Sellun laskutus perustuu sellun myyntipainoon (kuiva-ainepitoisuus 90 %). Myyntipaino lasketaan sellupaalien punnituksen ja tuotannon kosteusmittauksen avulla. Virhe kosteusmittauksessa voi aiheuttaa ylikuivausta (tarpeetonta energiakäyttöä) ja virheen laskutukseen.

Mikäli kuiva-aineen määrä on mitattua suurempi, niin ostaja saa osan kuidusta ilmaiseksi. Jos virhe on päinvastainen, niin ostaja saa kuidun sijasta osittain vettä. Virheestä aiheutuu silloin hyödytöntä veden kuljetusta ja reklamaation riski.

Arvioi oheisella laskurilla tuontolinjanne laskutettavan massan epävarmuus (tonnia/vuosi) ja laskutuksen epävarmuus (euroa/vuosi). Avaa laskuri

Energiatehokkuutta ja laskutuksen luotettavuutta voidaan parantaa pienentämällä kosteusmittauksen epävarmuutta. Epävarmuutta saadaan pienennettyä jäljitettävillä kalibrointimenetelmillä.

Olemme erikoistuneet pienentämään tuotannon kosteusmittauksen epävarmuutta. Kalibrointimenetelmämme on jäljitettävä ja FINAS-akkreditoitu (kosteuskalibrointimme pienin epävarmuus on 0,1 kosteusprosenttia). Palvelumme parantaa tuotannon kosteusmittauksen tarkkuutta, varmistaa kuivauksen energiatehokkuuden, lisää myyntilaskutuksen luotettavuutta sekä helpottaa mittausten ylläpitoa ja tuotannon laadunvalvontaa. Lisäksi saatte kirjallisen kalibrointitodistuksen laatujärjestelmäänne varten.

Palvelumme on tällä hetkellä luotettavin tapa varmistaa tuotantolinjan kosteusmittauksen oikeellisuus.

Hyödyt palvelusta

  • Tarkempi tuotannon kosteusmittaus
  • Varmistettu kuivauksen energiatehokkuus
  • Luotettavampi myyntilaskutus
  • Helpompi mittausten ylläpito ja laadunvalvonta
  • Kalibrointitodistus laatujärjestelmäänne varten