Paranna tuotannon energiatehokkuutta ja laskutuksen luotettavuutta sellunkuivauskoneella

sellulaskuri

Sellun laskutus perustuu sellun myyntipainoon (kuiva-ainepitoisuus 90 %). Myyntipaino lasketaan sellupaalien punnituksen ja tuotannon kosteusmittauksen avulla. Virhe kosteusmittauksessa heikentää energiatehokkuutta ja aiheuttaa virheen laskutukseen.

Kun tuotetta ylikuivataan, niin energiaa kuluu tarpeettomasti ja asiakas saa osan kuidusta ilmaiseksi. Kun tuotetta alikuivataan, niin asiakas saa kuitua liian vähän ja maksaa puuttuvan kuidun sijaan vedestä. Virheestä aiheutuu myös hyödytöntä veden kuljetusta ja reklamaation riski.

Arvioi oheisella laskurilla tuontolinjanne laskutettavan massan epävarmuus (tonnia/vuosi) ja laskutuksen epävarmuus (euroa/vuosi). Avaa laskuri »

Energiatehokkuutta ja laskutuksen luotettavuutta voidaan parantaa kustannustehokkaasti pienentämällä kosteusmittauksen epävarmuutta. Epävarmuutta saadaan pienennettyä jäljitettävillä kalibrointimenetelmillä.

Olemme erikoistuneet pienentämään tuotannon kosteusmittauksen epävarmuutta. Kalibrointimenetelmämme on jäljitettävä ja FINAS-akkreditoitu (kosteuskalibrointimme pienin epävarmuus on 0,1 kosteusprosenttia). Palvelumme parantaa tuotannon kosteusmittauksen tarkkuutta ja tuotannon energiatehokkuutta, lisää myyntilaskutuksen luotettavuutta sekä helpottaa mittausten ylläpitoa ja tuotannon laadunvalvontaa. Palveluun sisältyy jäljitettävä kalibrointitodistus.

Palvelumme on tällä hetkellä luotettavin tapa varmistaa tuotannon kosteusmittauksen oikeellisuus.

Hyödyt palvelusta

  • Parempi tuotannon energiatehokkuus
  • Luotettavampi myyntilaskutus
  • Helpompi mittausten ylläpito ja laadunvalvonta
  • Jäljitettävä kalibrointitodistus (FINAS-akkredituoitu)